Το padu app έχει έρθει και στο Ίλιον!

Από Εμπορικό  Συλλόγο Ιλίου

Από Εμπορικό Συλλόγο Ιλίου

Δράσεις

Στηρίζοντας την Τοπική Αγορά

Εκ μέρους του εμπορικού συλλόγου του Ιλίου θα θέλαμε να επιστήσουμε την προσοχή σας σε ένα εξαιρετικό εργαλείο που πιστεύουμε ότι μπορεί να ενισχύσει σημαντικά την παρουσία και τις δυνατότητες των επιχειρήσεών της πόλης μας στην τρέχουσα εποχή της ψηφιακής μετάβασης. – το Padu app.
Τι είναι το padu app;
To padu app είναι ένας έξυπνος και μοναδικός τρόπος να προωθούνται συνεχώς πελάτες σε συμβεβλημένες επιχειρήσεις.
Μέσω το padu App, οι επιχειρήσεις του ΙΛΙΟΥ έχουν τη δυνατότητα να προβληθούν έξυπνα και στοχευμένα σε μεγάλο καταναλωτικό κοινό, προσεγγίζοντας καθημερινά πελάτες με έναν πρωτότυπο τρόπο.
Πως δουλεύει το padu app ?
Το μέλος σκανάρει οποιαδήποτε απόδειξη από τις καθημερινές του αγορές όπως φαρμακείο, κομμωτήριο, φούρνο, λιανική κλπ.,(είτε αυτό είναι σκανάρισμα από συμβεβλημένο έμπορο του padu, είτε όχι), και κερδίζει άμεσα δωροεπιταγή από συμβεβλημένους εμπόρους του padu όπως για παράδειγμα :
«Κέρδισες 5 ευρώ δωροεπιταγή για αγορές άνω των 25! στο Ilion Fashion Store»
Ταιριάζει σε κάθε επιχείρηση!
Επιχειρήσεις από διάφορους κλάδους όπως : ρουχισμός, εστίαση, λιανική, καύσιμο, mini market, φαρμακεία, ασφαλιστικά προϊόντα, εκπαίδευση, παροχή υπηρεσιών κ.α., προσεγγίζουν καθημερινά πελάτες μέσα από το padu!
Τα οφέλη του padu app για μία επιχείρηση του Ιλίου είναι :
1.Νέους πελάτες στο κατάστημα
2.Μετρήσιμη αύξηση τζίρου
3.Στοχευμένη προβολή βάσει τοποθεσίας επιχείρησης
4.Χαμηλό μηνιαίο κόστος προβολής & προώθησης προσφορών
5.Στήριξη της τοπικής αγοράς
6.Επιβράβευση πελατών
7.Εύκολη διαδικασία εξαργύρωσης
Ειδικότερα, ο Εμπορικός Σύλλογος Ιλίου έχει καταφέρει να διασφαλίσει ειδική προνομιακή τιμή για τις επιχειρήσεις του Ιλίου που επιθυμούν να συμμετάσχουν στο padu app, από 50 ευρώ + ΦΠΑ ανά μήνα που κοστίζει κανονικά για μία επιχείρηση η συνδρομή του padu. στα 37,50 ευρώ + ΦΠΑ ανά μήνα για ένα χρόνο!
Δηλώστε το ενδιαφέρον σας και μάθετε περισσότερα και οι συνεργάτες του padu θα σας καλέσουν σύντομα.
Σας προτρέπουμε λοιπόν, να εξετάσετε τη συμμετοχή σας στο padu App, καθώς η εν λόγω εφαρμογή αποτελεί ένα πολύτιμο εργαλείο για την ενίσχυση της επιχειρηματικής σας παρουσίας, την ενίσχυση της κοινότητας μας και την ανάπτυξη της τοπικής μας οικονομίας.

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Ρωτήστε μας

Είμαστε στη διάθεσή σας για οποιαδήποτε ερώτηση  σχετικά με το θέμα σας

ΧΡΗΣΙΜΗ ΠΛΗΡΟΦΟΡΗΣΗ

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ

Εγγραφείτε στο Newsletter μας και μείνετε ενημερωμένοι σχετικά με τις υπηρεσίες μας και τις αποφάσεις μας.

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΑ NEWSLETTER ΜΑΣ

Εγγραφείτε στα Newsletter μας και μείνετε ενημερωμένοι σχετικά με τις υπηρεσίες μας και τις αποφάσεις μας.